Navnet klipklap-rejser, kommer af 4 uger på Hawaii kun iført korte bukser og klip-klapper.

Web-siden er ikke en professionel rejse hjemmeside, men er primært oprettet til eget brug, men kan selvfølglig anvendes som inspiration for andre der begiver sig ud for at opleve den store verden.

Som HC Andersen sagde, “at rejse er at leve” og det har vi taget til os, også selvom vi dag kan komme noget videre omkring end HC på den tid hvor han levede.

Vi har rejst rund forskellige steder på kloden, og har oftest selv arrangeret rejserne, da det giver en noget bedre oplevelse når man først har brugt måneder på at udsøge sig de rigtige byer, hoteller og ikke mindst transport metoder.

Der var dog en undtagelse, da vi skulle af sted på vores helt store tur til de indiske ocean. Her havde vi entreret med et stort rejsebureau midt i København. Alt var klappet og klart, indtil en måned før afrejse, så viste det sig at de havde klokket i det, så turen gik vasken.

Men hvad gør man så midt i sommerferien, jo vi tog beslutningen om at finde et sted i verden hvor der altid er sommer. Da vi har arrangeret mange ture selv, tog det kun et par ugers arbejde, at lave en 4 ugers tur til Hawaii, og så til en pris der var 1/3 af hvad bureauet skulle have for turen til det indiske ocean.

Så tak til rejsebureauet der klokkede i det, for det var den bedste oplevelse vi har haft, og har siden besøgt Hawaii øerne flere gange.

Vi bruger selv siden til at samle op på oplevelser vi har haft gennem tiden, så som seværdigheder, gode spisesteder, og praktiske oplysninger omkring transport, lufthavne m.m.